Nagrađen vranjski policajac: Istakao se u akciji hapšenja osumnjičenog za ubistvo (VIDEO)

Lokalne vesti - Subota 27.03.2021 - 14:05

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je danas priznanja za 50 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su se u prethodnom periodu istakli hrabrim i posvećenim radom ostvarivši izuzetne rezultate, a među nagrađenima je i pripadnik Policijske uprave u Vranju, Dejan Marinković.

Sa dodele priznanja FOTO: MUP Srbije Sa dodele priznanja FOTO: MUP Srbije

Policajac iz Vranja Dejan Marinković, koji je zajedno sa kolegama bio u potrazi za osumnjičenim koji je počinio krivično delo ubistva i kojeg je policija pronašla, istakao je da će im dodeljeno priznanje biti motiv više u radu, da bude još efikasniji i bolji.

 

Ministar Aleksandar Vulin je nagrađenima poručio da su oni ljudi koji su svoj život posvetili građanima Srbije, čija je bezbednost i sigurnost najveći dokaz njihovog uspeha.
 
Vulin je ukazao da su dela ovih policajaca za građane Srbije herojstvo, a za njih svakodnevni deo života i rada.
 
Ministar je istakao i da je vrlina nagrađenih u tome što ne traže nagrade za svoja herojstva.
 
- Svoje živote ste posvetili drugima, građanima Srbije i njihova bezbednost i sigurnost dokaz su vašeg uspeha
 
Kada na ulicama naših gradova možete da prođete kraj sigurnih i bezbednih ljudi, kada vidite jednu novu generaciju koja polako i sigurno odrasta u boljoj, stabilnijoj, sigurnijoj Srbiji, onda znate da ste uspeli - naglasio je ministar Vulin.
 
On je dodao da od nagrađenih očekuje da budu to što jesu, uvek tu za svoju zemlju i narod.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: