Naprednjaci nastavili kampanju: Rezultati nam daju razlog za OPTIMIZAM (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 04.06.2020 - 10:36

Srpska napredna stranka (SNS) u Vranju nastavila je u sredu kampanju za lokalne izbore obilaskom infrastrukturnih objekata izgrađenih u protekle četiri godine.

Naprednjaci u kampanji FOTO: G. Mitić/OK Radio Naprednjaci u kampanji FOTO: G. Mitić/OK Radio
Obilazak je počeo na platou sa jarbolom na ulasku u Vranje, nastavio se kroz rekonstruisanu Radničku ulicu, preko Regionalnog centra za vanredne situacije u izgradnji, do asfaltirane ulice Marije Kiri.
 
U mesnoj zajednici Donje Vranje u proteklom periodu uloženo je oko 93 miliona dinara sa PDV-om, rekao je jedan od potpredsednika vranjskog SNS-a i gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković.
 
- Regionalni centar za vanredne situacije je kapitalni projekat koji realizujemo sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, vredan oko 800 miliona dinara i čiji završetak se očekuje 2021. godine.
 
Ulica Marije Kiri je bila imovinski opterećena, međutim, uspeli smo da rešimo sve probleme i sada imamo lepu saobraćajnicu dužine 700 metara, a u narednom periodu planiramo rehabilitaciju Šumatovačke ulice i krenuti u izgradnju, takođe problematične, Šantićeve ulice – najavio je on.
 
Bilo je dosta zahteva iz donjeg dela grada koji je bio zapušten, kazao je Saša Pašić, pomoćnik gradonačelnika Vranja.
 
- Posle četiri godine, vidik je ovde sasvim drugačiji sa uređenim ulicama i igralištima i tu nećemo da stanemo; uradićemo još više za bolji život naših građana – kazao je Pešić.
 
U nastavku, organizovan je obilazak sela Stropsko, Soderce i Dubnica, gde je rehabilitovan deo lokalne putne mreže u ukupnoj dužini od blizu dva kilometra.
 
Najveća investicija u seoskim sredinama na teritoriji Vranja je Zadružni dom u Dubnici, u koji je do sada, uloženo 23 miliona dinara, a do kraja obnove će trebati još desetak miliona.
 
Veoma je bitno da na selu ljudi, a naročito mladi, imaju i druge potrebne sadržaje, osim osnovne, poljoprivredne proizvodnje, koji bi ih ovde zadržali, kazao je Slobodan Milenković.
 
- Nastavljamo da ulažemo i u komunalnu infrastrukturu, pa je tako u selu Stropsko pošljunčan put u dužini od 700 metara, a planira se asfaltiranje još 450 metara; u Sodercu je asfaltiran put u dužini od 500 metara i biće zamenjena javna rasveta, dok će u Dubnici biti asfaltiran put u dužini od 700 metara - kazao je Milenković.
 
Kampanja SNS za lokalne izbore je prilagođena situaciji, tako da nema javnih tribina, već na terenu razgovaramo sa članstvom i simpatizerima, na čemu im se zahvaljujem, kazao je predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik Slaviša Bulatović.
 
- Lokalno rukovodstvo nijednog trenutka nije obećavalo nešto što ne može da se uradi i pokazalo je veliku dozu odgovornosti, čega su, verujem, svesni naši građani.
 
Naš princip je da u svakom selu uradimo po nešto i mislim da smo uradili i više od onog što je planirano.
 
To i ono što je urađeno u samom gradu daje nam za pravo da budemo optimisti i očekujemo dobar rezultat na izborima 21. juna - istakao je Bulatović.

Foto Galerija

Nastavak kampanje SNS-a

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: