Naprednjaci predali ODBORNIČKU LISTU (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 06.03.2020 - 12:20

Srpska napredna stranka (SNS) u Vranju predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike Skupštine grada sa 65 imena.

Na listi skoro polovina novih imena FOTO: D. Ristić/OK Radio Na listi skoro polovina novih imena FOTO: D. Ristić/OK Radio
Listu je, kao ovlašćeni predlagač koalicije „Aleksandar Vučić – za našu decu“ predao Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS.
 
Listu kandidata za odbornike svojim potpisima podržalo je 2.176 građana, a od 65 kandidata za odbornike, na spisku je 26 žena.
 
Prvi na listi, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, u izjavi za medije, listu je nazvao pobedničkom.
 
On je kazao da je lista sastavljena od uglednih, cenjenih i poštovanih ličnosti, lekara, profesora, poljoprivrednika i nestranačkih linosti, i čini je skoro 50 odsto novih ljudi u odnosu na listu iz 2016. godine.
 
- Lista treba da nastavi ono što smo započeli 2016. godine, a to je da vodimo Vranje u napredak, progres i nove peerspektive.
 
Dokazali smo u protekle četiri godine da znamo da upravljamo gradom; zatekli smo mnogo problema i počeli smo sistematski i sistematično da ih rešavamo – kazao je Milenković.
 
On je istakao da je grad finansijski konsolidovan i da su rešeni mnogi kapitalni projekti, a da će se nastaviti sa ulaganjima.
 
Najavio je skoro otvaranje bioskopa i uručivanje ključeva od stanova za pripadnike službi bezbednosti.
 
- Glas za SNS i koaliciju „Aleksandar Vučić – za našu decu“ je siguran glas za bolju budućnost Srbije, bolju budućnost Vranja i naše dece – poručio je Milenković.

Foto Galerija

SNS predaja odborničke liste za lokalne izbore 2020.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
bugarin bosilegrad
07.03.2020. , 08:25
Bugari i albanci ne priznaju srbiju za vas glasace cigani i teroristi