Nastavak klupske sezone u Vranju: Nastup JAZZYJUKEBOXA

Lokalne vesti - Petak 17.01.2020 - 14:31

U nastavku sezone klupskih svirki u Vranju, u subotU, 18. januara, u klubu „Darkwood“ će nastupiti sastav „Jazzy Jukebox“.

"Jazzy Jukebox" FOTO: Privatna arhiva
Pod imenom „JazzyJukebox“ krije se dvojac iskusnih vranjskih muzičara, koji čine Peđa Novković Novko na gitari i Zoran Đorđević Đoka, bubnjar vranjskih bendova „Poslanici“ i „Jolly Jumper“.
 
Repertoar „Jazzy Jukeboxa“ čini osobena mešavina jazza, bluesa i rocka, nadograđena u procesu jam sessiona, tako da je svaki njihov nastup autentičan.
 
Ovim koncertom, vranjski klub „Darkwood“ nastavlja kontinuiranu seriju koncertnih dešavanja ove zime koja je počela nastupom „Nirvana Real Tribute Bandom“.
 
Kraj prošle godine u ovom koncertnom prostoru je protekao u znaku nastupa benda „Poslanici“ kojim je obeležena godišnjica objavljivanja njihovog samizdat izdanja „Mister Havana“.
 
Koncert koji je trebalo da bude kruna ovog dela sezona, nastup „Orthodox Celtsa“, odložen je iz zdravstvenih razloga u taboru ove koncertne atrakcije, ali, kako saznajemo, gotovo je izvesno da će popularni „Kelti“ vrlo brzo zakazati novi termin u Vranju.
 
Pored njih, u nastavku sezone, iz „Darkwooda“ najavljuju i pravu poslasticu za ljubitelje heavy zvuka, nastup „Matallica Tribute by Black“, benda koji svira repertoar poularnog američkog sastava.
 
Time se ne završava koncertna sezona u Vranju, a ljubitelje roka očekuje još atraktivnih koncerata koje ćemo najaviti čim datumi budu potvrđeni.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: