Nastavak suđenja za paljevine po Vranju

Lokalne vesti - Sreda 29.05.2013 - 09:54

Suđenje osmorici uhapšenih koji su osumnjičeni za više paljevina u Vranju, a nalaze se od početka januara u pritvoru, biće nastavljeno u sredu 29. maja u Osnovnom sudu u Vranju.

Osnovni sud u Vranju Osnovni sud u Vranju

Suđenje je počelo 8. maja, ali je odloženo za ovu sredu na zahtev odbrane optuženih.

– U obrazloženju zahteva navedeno je to da osumnjičeni i njihovi branioci nisu dobili nalaze veštaka, što su po zakonu obavezni da dobiju pre suđenja – kazao je za OK Radio portparol Osnovnog suda u Vranju Srboljub Milosavljević.

Kako je ranije najavljeno, osumnjičeni za paljevine će ostati u pritvoru do završetka suđenja.
 
Inače, osmorici uhapšenih se sudi zbog sumnje da su podmetnuli brojne požare u Vranju, od kojih je najviše bilo paljevina automobila, ugostiteljskih i stambenih objekata, a izgorelo je i ppozorište “Bora Stanković”, drugog jula prošle godine.

Optužnica okrivljenima na teret stavlja i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, kao i krivična dela narušavanja javnog reda i mira.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: