Nastavlja se obeležavanje Dana grada

Lokalne vesti - Petak 28.01.2022 - 11:49

Obeležavanje Dana grada nastavlja se turnirima u šahu i karateu koji se održavaju tokom dana u prostorijama Šahovskog kluba i Sportske hale.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Popodne, od 18 sati,  u Galeriji Narodnog univerziteta biće otvorena izložba radova polaznika Likovne radionice i učenika osnovnih i srednjih škola  pod nazivom ,,Bez prošlosti nema budućnosti''.

Sat kasnije u pozorištu će biti održana svečanost uručenja nagrada autorima najboljih literarnih radova sa temom ,,Vranje – svedočanstva prošlosti, putokaz budućnosti'', koji su pristigli na konkurs organizovan povodom Dana grada.


U subotu, 29. januara, biće proglašeni najbolji u vranjskom sportu i to od 17 sati u restoranu A2. Istog dana od 19 časova u maloj sali Pozorišta ,,Bora Stanković'' biće otvorena izložba legata Dragana Mininčića Cige i promocija kataloga koji prati legat.

Za nedelju, 30. januar, predviđena je promocija dvotomnog izdanja knjige ,,Manastir Sveti Prohor Pčinjski – analitički inventar'', u maloj Sali pozorišta od 19 sati.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: