Nastavnik fizike pobednik Gulašijade u Vlasu

Lokalne vesti - Utorak 06.07.2021 - 10:28

Dejan Dimitrijević, nastavnik fizike, pobednik je tradicionalne "Gulašijade", koja je proteklog vikenda održana po deseti put u Vlasu.

Dejan Dimitrijević (u sredini) sa članovima svoje ekipe FOTO: N. Cvetković Dejan Dimitrijević (u sredini) sa članovima svoje ekipe FOTO: N. Cvetković
Dimitrijević je svoj recept "kalio" na par prethodnih takmičenja, a konačno je proglašen pobednikom na jubilarnoj smotri, što mu je posebno drago.
 
Popularna "Gulašijada" se održava u okviru memorijalnog turnira "Radojica Ivanović", posvećenom prerano preminulom učitelju ovdašnje škole. 
 
Pored sportskih nadmetanja u odbojci i fudbalu, gurmani poljaničkog kraja se takmiče i u pripremanju gulaša, što se pretvara u pravu malu kulinarsku svetkovinu. 
 
Ove godine, pak, zbog pandemije korone ili nekih drugih razloga, za "Gulašijadu" su prijavljene samo četiri ekipe
 
Ipak, za degustaciju je vladalo veće interesovanje, pa su, nakon proglašenja pobednika, jela sve četiri ekipe ravnopravno podeljena i jednako dobro primljena među sportistima, kuvarima i publikom.
 
Memorijalni turnir poslednjih deset godina organizuju MZ Vlase i O.Š. "20. oktobar".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: