NEBESA u Vranju: Novi film Srđana Dragojevića stiže u dane vikenda

Lokalne vesti - Sreda 24.11.2021 - 13:28

U dane vikenda na repertoaru bioskopa u Vranju će biti najnovije ostvarenje reditelja Srđana Dragojevića pod nazivom "Nebesa".

FOTO: Promo FOTO: Promo
Na repertoaru vranjskog bioskopa do 25. novembra je film Jelene Popović ,,Božiji čovek’’, drama koja slika život Svetog Nektarija Eginskog iz Grčke.
 
Već 26, 27. i 28. novembra filmofili u Vranju u dva termina dnevno, od 18 i 21 sat, moći će da pogledaju novi film Srđana Dragojevića ,,Nebesa’’, koji je svetsku premijeru imao na festivalu u Lokarnu
 
Žanrovski je svrstan u crnu komediju, a inspirisan je trima pričama francuskog pisca Marcela Aimea
 
Priče o uticaju čuda na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu, smeštene su u 1993, 2001. i 2026 godinu. 
 
Pojava čuda je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi
 
,,Nebesa'' su film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja. 
 
I u ovom ostvarenju Srđana Dragojevića glume zvučna imena regionalne glumačke scene: Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Nataša Marković, Sana Kostić, Radoslav Rale Milenković, Miloš Samolov, Nela Mihajlović, Nikola Pejaković, Srđan Žika Todorović, Miloš Timotijević, Anđelka Prpić, Ana Mandić.
 

 
U dane vikenda, 27. i 28. novembra, od 12 sati je film za decu ,,Enkanto magični svet’’, animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto
 
Ulaznice za kompletan bioskopski repertoar mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta ,,Bora Stanković’’.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: