NECTAR: Manji kvar na dimnjaku odmah otklonjen

Lokalne vesti - Četvrtak 16.07.2020 - 20:30

Nakon pisanja OK Radija o gustom crnom dimu sa dimnjaka kotlarnice Nectara u Vladičinom Hanu, saopštenjem se oglasila i ova kompanija.

Foto: FB Foto: FB

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Povodom teksta koji je danas objavljen  na vašem internet portalu https://www.okradio.rs/m/vesti/lokalne/dim-iz-nektarovog-dimnjaka-siri-se-hanom-ljudi-ogorceni-i-zabrinuti_79945.html, obaveštavamo Vas da je došlo do manjeg kvara na dimnjaku koji je odmah otklonjen.

Žao nam je da je ovaj manji kvar uznemirio naše sugrađane ali je brzom reakcijom odmah saniran.

Molimo Vas da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju u istom tekstu koji ste objavili navedete da je iz kompanije data gore navedena informacija, radi objektivne informisanosti javnosti.


Kompanija Nectar takođe ulaže 4 miliona eura u biogasno postrojenje u Vladičinom Hanu koja će biti završeno do kraja godine sa ciljem proizvodnje zelene energije, jer nam je zaštita životne sredine izuzetno važna
- navodi se u saopštenju.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: