Nedelja škole u GIMNAZIJI

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.03.2019 - 11:20

U martu se obeležava “Nedelja škole”, pa će u Gimnaziji “Bora Stanković” u Vranju đački parlament, profesori i učenici organizovati niz aktivnosti od 21. do 27. marta

Manifestaciju otvaraju studenti iz Rusije. Foto: S.Tasić/OK Radio Manifestaciju otvaraju studenti iz Rusije. Foto: S.Tasić/OK Radio

Planirano je da manifestaciju otvore studenti iz Rusije svojim autorskim programom, a u nastavku biće organizovana predavanja koja će držati profesori Filozofskog fakulteta na temu “Filozofija, umetnost i humor”.

U saradnji sa Bibliotekom “Bora Stanković” gost će biti počasni konzul Ljubomir Saramandić i govoriće na temu “Krf ostrvo spasa i vaskrsnuća”.

U okviru “Nedelje škole” biće odigran pozorišni komad dramske sekcije “Pozorište u palanci”.

Takođe, planirano je otvaranje Savremenog kutka, projekat koji je realizovan zahvaljujući idejama i inovacijama profesora i učenika.

Svakako treba napomenuti deseto takmičenje u besedništvu učenika srednjih škola.

Centralna priredba je 27. marta pod nazivom “Život to je samo nova Odiseja”.


U toku cele “Nedelje škole” biće organizovan Borin kup takmičenje u fudbalu.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: