Neizvesno plivanje za ČASNI KRST U Eparhiji vranjskoj

Lokalne vesti - Petak 14.01.2022 - 09:46

Ni ove godine u Vranju, na Aleksandrovačkom jezeru, ali ni na nekoj od reka, najverovatnije neće biti plivanja za Časni krst, na Bogojavljenje 19. januara, kao ni na drugim lokacijama na području Eparhije vranjske.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Kako navode iz crkve, razlog što plivanje za Časni krst neće biti održano, je nepovoljna epidemiološka situacija izazvana širenjem virusa korona.

Ranijih godina, na području Vranja, prvenstveno zbog zagađenosti Aleksandrovačkog jezer ai drugih vodotokova, nije bilo plivanja.


Na području Pčinjskog okruga, prethodnih godina za Časni krst plivalo se na Vlasinskom jezeru, Južnoj Moravi u Vladičinom Hanu i  na Pčinji.

Kako kažu iz kancelarije vladike Pahomija, za sada se još uvek ne zna hoće li na nekoj od lokacija u Pčinjskom okrugu biti organizovano plivanje.
 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: