Nema više FTJP: Obuka za GRADSKE ČINOVNIKE o komunikacionim veštinama

Lokalne vesti - Četvrtak 05.12.2019 - 14:05

U četvrtak je u sali Načelstva, organizovana obuka za službenike Gradske uprave Vranje na temu unapređenja komunikacionih veština koju je održala predavač Nataša Ristić, u prisustvu predstavnice SKGO Marije Lukić.

Sve za ugled Gradske uprave FOTO: D. Ristić/OK Radio Sve za ugled Gradske uprave FOTO: D. Ristić/OK Radio
Obuka se sprovodi u okviru projekta “Unapređenje administrativne efikasnosti i delotvornosti na lokalnom nivou”, koji realizuje Stalna konferencija gradova i opština (SKGO), uz finansijsku podršku nemačke razvojne saradnje u okviru GIZ projekta „Podrška reformi javne uprave u Republici Srbiji”.
 
U uvodnom obraćanju, načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović je podsetio na značaj komunikacionih veština i to, kako u svakodnevnom životu, tako i u poslovnoj komunikaciji, naročito kada je reč o radu organa javne uprave i komunikaciji koju ostvaruju službenici i naši građani. 
 
- U tom smislu, u poslednje vreme, doneti su brojni podzakonski i opšti akti, a Gradska uprava je usvojila i Kodeks profesionalne etike službenika i nameštenika.
 
Poslovna i profesionalna komunikacija utiču na ugled Gradske uprave kao javnog servisa i bitno određuju stav i mišljenje građana u čijoj smo službi. 
 
Težimo ka tome da jačamo odnos poverenja sa korisnicima naših usluga i zato ćemo i ubuduće rado biti deo ovakvih aktivnosti koje profesionalne kompetencije i kvalitet pruženih usluga građanima stavljaju na viši nivo - istakao je Aritonović.
 
Zahvaljujući se realizatorima ovog projekta, on je obećao da će Gradska uprava nastaviti sa edukacijama i usavršavanjem u svim oblastima koji utiču na bolje funkcionisanje Gradske uprave.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: