Nenad Stošić Šiza biće sahranjen u petak na Šapranačkom groblju

Lokalne vesti - Četvrtak 25.03.2021 - 12:23

Nenad Štošić Šiza, nekadašnji predsednik Skupštine Vranja, koji je preminuo u sredu u kovid bolnici u Kruševcu, biće sahranjen u petak 26. marta na Šapranačkom groblju.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Porodica će primati izjave saučešća od 10 sati u kapeli uz poštovanje svih epidemioloških mera, a sahrana je zakazana za 13 sati.

Nenad Stošić je političku karijeru započeo je u Srpskom pokretu obnove (SPO) tokom devedesetih godina prošlog veka.


Političku karijeru nastavio je kao član Demokratske stranke Srbije (DSS).

Nakon petooktobarskih promena, Nenad Stošić je, kao član DSS-a, jedne od vodećih stranaka tadašnje koalcije na vlasti, bio značajna politička ličnost u Vranju.

Na predlog DSS-a, Stošić je obavljao funkciju predsednika lokalne Skupštine.


Od javnih funkcija, obavljao je i dužnost generalnog sekretara FK Dinamo Vranje, rukovodioca Deponije Meteris u JKP Komrad, člana UO Rudnika Grot, a bio je i predsednik sidnikata u tom javnom preduzeću.

Pre svega toga radio je kao referent u kompaniji Dunav osiguranje.


Nedavno se ponovo politički aktivirao u Stranci slobode i pravde (SSP), gde je njegova supruga Mirjana Ilić Stošić izabrana za predsednicu gradskog odbora.

Iza sebe je ostavio suprugu i sina.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: