NEPROHODAN put za Žapsko i manastir

Lokalne vesti - Utorak 23.01.2018 - 10:15

Vranje - Lokalni putni pravac Donje Žapsko – Gornje Žapsko je nakon poslednjih snežnih padavina još uvek neočišćen i praktično neprohodan, kažu meštani ovog kraja.

Ni autobus ne prolazi putem FOTO: OK Radio Ni autobus ne prolazi putem FOTO: OK Radio

Novica Mitić, meštanin Gornjeg Žapskog, kaže da se zbog neočišćenog snega na kolovozu nahvatao sloj leda zbog kojeg je saobraćaj onemogućen.

Lokalni autobus ne saobraća na ovoj liniji, pa je onemogućen prilaz do Gornjeg Žapskog i manastira Sveti Stefan, jedne od najpoznatijih svetinja u ovom delu Srbije.

- Nakon poslednjih snežnih padavina niko od nadležnih nije našao za shodno da interveniše na ovoj deonici.

To je još jedan minus za ljude koji su zaduženi da rade ovaj posao, a velika muka za radnike, đake i bolesne ljude iz našeg sela
– kaže Mitić.

Ova deonica je problematična i kada nema snega, jer je kolovoz u jako lošem stanju, a snežne i kišne padavine samo pogoršavaju situaciju.
 

Redakcija OK Radija je pokušala da stupi u kontakt sa nadležnima u službi za puteve vranjskog „Vodovoda“ kako bi dali odgovor na pitanje zbog čega je ovaj putni pravac ostao neočišćen, ali smo dobili odgovor da je direktor Dejan Stanojević na sastanku.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: