Neraskidiva veza između VOJSKE I NARODA

Lokalne vesti - Sreda 30.01.2019 - 12:12

Povodom 31. januara, Dana grada, gradonačalenik Vranja Slobodan Milenković, zamenik Nenad Antić i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković, priredili su prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske.

Sa prijema kod gradonačelnika. Foto: vranje.org.rs Sa prijema kod gradonačelnika. Foto: vranje.org.rs

Zahvaljujući se na svemu što je ova brigada uradila za dobrobit lokalne samouprave i građane gradonačelnik dr Milenković je istakao.

- Veza između vojske i naroda je neraskidiva.

Uprkos brojnim rizicima i opasnostima, svojim nesebičnim zalaganjem ostvarujete izuzetne rezultate u očuvanju bezbednosti i mira.

Pored toga, vi permanentno pokazujete brigu prema stanovništvu i pružate podršku u organizovanju događaja od značaja za naš grad.

Veliku zahvalnost dugujemo generalu Milosavu Simoviću i generalu Stopi na iskazanom profesionalizmu i posvećenosti, kojima ste pokazali prave ljudske kvalitete.

Grad Vranje pružio je punu podršku u aktivnostima na izgradnji stanova namenjenih pripadnicima snaga bezbednosti.

I to je jedan od načina da se kao rukovodstvo odužimo vojsci na punom dopsinosu u razvoju lokalne zajednic
e  -  kaže Milenković.  

Na prijemu se zahvalio komandant 4. brigade Kopnene vojske, brigadni general Slobodan Stopa rekavši da su prošle godine postignuti izuzetni rezultati.

- Na nacionalnim i multinacionalnim vežbama pokazali smo visok stepen obučenosti, i potvrdili da smo faktor bezbednosti i mira.

To je naša prva misija, a uspehe smo ostvarili
i u pružanju pomoći građanima i lokalnoj samoupravi.

Zahvaljujem se rukovodstvu države i grada Vranja što su učinili maksimalne napore na stvaranju boljih uslova za život profesionalnih pripadnika vojske, za koje će biti izgrađeni stanovi
- naglasio je komandant Stopa, koji je građanima Vranja čestitao 31. januar Dan grada.   
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: