Ni socijalisti neće sa naprednjacima (AUDIO)

Lokalne vesti - Četvrtak 10.05.2012 - 22:08

Vranjski socijalisti ocenjuju da su o postizbornoj koaliciji u Vranju odluku doneli građani svojim glasovima na izborima.

Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora stranke kaže da je potpuno logično da se koalicija SPS-a i DS-a sa republičkog preslika na lokalni nivo i da u toj priči mesta nema za naprednjake.

-Stožer buduće lokalne vlasti biće SPS i DS zbog čega građani mogu da budu potpuno mirni, jer neće biti promena u vladajućoj gradskoj strukturi – kaže Antić.

Socijalisti smatraju da je u čitavoj priči sada važno smiriti uzavrele strasti kojih je bilo u vidu gafova i grešaka uoči, ali i na dan izbora.

– Bilo je mnogo prljavih stvari i ono je ličilo na sve samo ne na izbore – kaže Antić.

Siniša Mitić, podpredsednik Gradskog odbora stranke kazao je da građani na ovim izborima nisu dozvolili da budu prevareni svesni relnosti u Vranju ali i na političkoj sceni Srbije.
Socijalisti očekuju da će nakon postignutog dogovora lidera Ivice Dačića i predsedničkog kandidata Borisa Tadića, Glavni odbor SPS- a podeliti zadatke lokalnim odborima.

Oni ocenjuju da su na poslednjim izborima postigli najbolji rezultat od 1996. godine tvrdeći da su se građani opredelili za nekoga ko ima političko iskustvo, a dosledan je sebi.

Socijalisti najavljuju da će uskoro javnost biti obaveštena i o tome koliko je SPS koštala izborna kampanja.

 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: