Nikolić: Ništa ne diramo do izbora

Lokalne vesti - Subota 27.07.2013 - 11:17

Koalicija SPS i SNS u Vranju je stabilna, ali narodni poslanik SNS Dragan Nikolić očekuje da će posle sledećih lokalnih izbora ova stranka imati gradonačelnika.

Nikolić Nikolić

On je u emisiji „15 minuta“ Južnih vesti najavio da SNS ima plan da na prvim narednim lokalnim izborima, “preuzeme mesto gradonačelnika od socijalista“.

Nikolić kaže da su trenutni odnosi sa SPS - om, dobri, ali procene da su ipak naprednajci najjača politička stranka u Vranju bazira na osnovu rezultata ostvarnih tokom izbora za Savete mesnih zajednica.

- Mi smo tada kao stranka sami izašli i osvojili više od 50 % glasova, dok je SPS bio u koalciiji sa više stranaka. Međutim, taj rast rejtinga nećemo da zloupotrebljavamo.

Kada smo ušli u koaliciju, odnos je bio 60: 40 u korist SPS-a i sve do sledećih izbora će taj odnos biti takav – kaže Nikolić.

on je za juznevesti.com rekao i da postoje pokušaji da se koalicioni partneri u Vranju zavade, ali da to za sada nikome ne uspeva.
 

OK RADIO, juznevesti.com

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: