NINDŽUCU za početnice: Besplatan kurs SAMOODBRANE za devojke i žene

Lokalne vesti - Petak 09.08.2019 - 14:01

U okviru obeležavanja 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, SOS telefon i Kutak za devojke iz Vranja, u saradnji sa Ninjutsu klubom ''Bujinkan Unryu Team JC'' iz Niša, organizuju radionicu samoodbrane, namenjenu devojkama i ženama.

Radionica je podeljena u nekoliko tematskih celina FOTO: Promo Radionica je podeljena u nekoliko tematskih celina FOTO: Promo
Svesni potrebe osnaživanja žena i devojaka da se snalaze u konkretnim situacijama kada su izložene opasnosti od fizičkog nasilja, SOS telefon i Kutak za devojke iz Vranja damama poklanjaju trosatnu radionicu na kojoj će biti predstavljene osnove uspešne samoodbrane.
 
Radionica je podeljena u nekoliko tematskih celina:
 
- Opasnosti od izloženosti napadu-viktimizacije;
 
- Psihologija napadača i potencijalne žrtve;
 
- Odbrana od napada (razne vrste mogućih napada);
 
- Upotreba predmeta u kriznim situacijama;
 
- Vreme posle: kako se osećamo?
 
Radionica će biti održana u sali Gimnazije “Bora Stanković” u Vranju, od 18 do 21 sat, sa kraćom pauzom izmedju dva bloka.
 
Radionicu će voditi Jelena Cakić, majstor ninjutsua, uz asistenciju članica "Bujinkan Unryu Team JC" iz Niša.
 
Sve zainteresovane dame mogu da se prijave na telefon 0800 001 017.
 
Za sve učesnice seminar je besplatan.

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku grada Vranja u okviru projekta "Živimo  zajedno a ne jedni pored drugih". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja grada Vranja.



 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: