NOVE MERE menjaju radno vreme pijaca

Lokalne vesti - Petak 04.12.2020 - 11:28

U skladu sa najnovijim protivepidemijskim merama, promenjeno je radno vreme vranjskih zelenih pijaca i pijace u Ristvovcu, saopštio je "Komrad" Vranje.

Obavezne su i mere lične zaštite FOTO: G. Mitić/OKRadio Obavezne su i mere lične zaštite FOTO: G. Mitić/OKRadio
U periodu od 4. pa do 15. decembra radno vreme zelene pijace „Tekija", pijace „Bujkovski most", pijace „Ogledna stanica" u Vranju kao i pijaca u Ristovcu, subotom i nedeljom će biti od 06 časova do 15 časova.
 
Takođe, u skladu sa pomenutom odlukom, robna pijaca subotom i nedeljom neće raditi dok traju mere ove uredbe.
 
- U cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti Covid-19, obaveštavaju se svi zakupci tezgi, posetioci i kupci, da su dužni da primenjuju propisane, odnosno utvrđene mere zaštite, koje se odnose na održavanje socijalne distance i upotrebu sredstava za ličnu zaštitu, što podrazumeva obavezno nošenje maski i zaštitnih rukavica
 
Obaveza i dužnost svakog lica je da svojim ponašanjem i delovanjem spreče dalje širenje virusa - stoji u saopštenju "Komrada".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: