Novi dom: Počele TOPLE PROBE, grejanje po starim cenama

Lokalne vesti - Petak 09.10.2020 - 12:11

Vranjski „Novi dom“ započeo je sa toplim probama u četvrtak popodne, što predstavlja generalnu probu grejne sezone.

"Spremni smo za novu sezonu" FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema rečima direktora „Novog doma“ Gorana Petrovića, nakon obavljenih remonta pred grejnu sezonu, otpočele su provere funkcionisanja instalacija.
 
- Kako je temperatura poslednjih dana značajno niža, rešili smo da probamo sistem i istovremeno zagrejemo objekte naših korisnika.
 
„Novi dom“ je spreman za novu grejnu sezonu, a cene nisu menjane – kaže Petrović za OK Radio.
 
On dodaje da su nabavljene količine goriva za početak sezone, a energenti će biti kupovani sukcesivno tokom predstojeće zime.
 
Prema kalendaru grejanja, sezona počinje 15. oktobra, odnosno kada spoljna temperatura padne ispod određenog nivoa.
 
Propisi predviđaju da se toplotna energija ne isporučuje u danima kada su duže od 10 sati temperature spoljašnjeg vazduha više od 15 stepeni Celzijusa i onda kada je u između 6 i 9 časova spoljašnja temperatura vazduha viša od 12 stepeni Celzijusa
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vuk
10.10.2020. , 08:03
Šta bre ovaj se više pojavljuje sa kupljenom fabusovom diplomom kod dzolje ???? Kad će da odgovara za malverzacije u Novom Domu.A gde je parkirana cisterna u koju se prebacuje mazut ,to je lično njegova.Pozabavite se Vi iz OK radia.Aj što je kupio diplomu sebi,kupio i ženi i sinu .Sramota.Unistio sve što je bilo normalno.Ja sam radnik Novog Doma ,on i sada krađe sve što može .