Novi drvored u Ulici Kraljevića Marka

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.12.2023 - 14:11

Predsednik Privremenog organa Grada Vranja dr Slobodan Milenković obišao je ulicu Kraljevića Marka, gde se izvode radovi na sadnji novog drvoreda.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
,,Na ovaj način nastavljamo uspešnu saradnju sa kompanijom ,,Millennium Team“, jer već treću godinu zaredom zajednički oplemenjujemo i ozelenjavamo javne površine u našem gradu. Podsećanja radi, pre tri godine, kada je počela realizacija projekta ,,Čista Srbija“, najpre je zasađen drvored u Kosovskoj ulici, a zatim u  Bulevaru Nikole Tesle. Sada su tamo već  formirani i uređeni drvoredi. Ovde, u Ulici Kraljevića Marka, u okviru projekta ,,Čista Srbija“, završeni su radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u dužini od  jednog kilometra. 
 
Ovom prilikom zahvaljujem se kompaniji ,,Millennium Team“, koja je najveći privatni investitor u našem gradu. Ovo je društveno odgovorna kompanija, koja  vodi računa o sredini u kojoj ulaže, u smislu stvaranja uslova za bolji život svih građana. Ono što je takođe, veoma bitno je da su projekti u koje oni ulažu održivi i trajni za buduće generacije. Na teritoriji Grada Vranja u prethodnih sedam godina zasađeno je preko 1600 stabala, a iz budžeta za ovu godinu, za sadnju novih drvoreda predviđena su sredstva u visini od dva miliona dinara. 
 
Na ovaj način lokalna samouprava pokazuje veliku odgovornost i brigu za životnu sredinu, a tako će biti i u narednom periodu“, istakao je Milenković. Aleksandra Anđelković, tehnički rukovodilac projekta ,,Čista Srbija“ kompanije ,,Millennium Team“, zahvalila se rukovodstvu grada i svim građanima na podršci u realizaciji radova na teritoriji Grada Vranja. 
 
,,Današnjim radovima, kao i do sada kompanija ,,Millennium Team“ pokazuje inicijativu za nastavak uređenja i ozelenjavanja vašeg grada. Do sada je zasađeno 60 sadnica platana, koje vi lepo čuvate i održavate. Danas doniramo 20 sadnica lipe. Na ovaj način, nastojimo da nakon realizacije projekata, vaš grad činimo lepšim i unapređujemo životnu sredinu“, rekla je Aleksandra Anđelković. Na poslovima sadnje angažovani su radnici JKP ,,Komrad“.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Arsicpek
04.12.2023. , 15:03
Gonze u decembar se nista ne sadi znas li ti koji je ovo dan kojenje ovo mesto ...