Novi konkursi Ministarstva turizma i omladine

Lokalne vesti - Utorak 24.01.2023 - 09:41

Ministarstvo turizma i omladine je raspisalo konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude. Pravo na korišćenje sredstava imaju privredna društva i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje delatnosti u oblasti turizma i poljoprivredna gazdinstva upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava, a rok za podnošenja zahteva za korišćenje sredstava sa prilozima je do 01.09.2023.godine.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Raspisan je konkurs i za dodelu dotacija namenjenih za projekte promocije, edukacije i treninga u turizmu, pri čemu pravo na korišćenje sredstava imaju neprofitne institucije odnosno nevladine organizacije, a rok za podnošenja zahteva za korišćenje sredstava sa prilozima je do 30.03.2023.godine.
 
Detaljnije informacije se nalaze na zvaničnom veb sajtu resornog Ministarstva odnosno na sledećim linkovima:
 
https://mto.gov.rs/vest/1713/konkurs-za-dodelu-kreditnih-sredstava-za-podsticanje-kvaliteta-turisticke-ponude-za-2023-godinu.php i
 
https://mto.gov.rs/vest/1727/konkurs-za-dodelu-subvencija-transfera-i-dotacija-namenjenih-za-projekte-promocije-edukacije-i-treninga-u-turizmu-za-2023-godinu.php
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //