Novi mandat direktorki Centra za razvoj juga Srbije

Lokalne vesti - Utorak 21.05.2013 - 14:27

Na 19. sednici Skupštine Centra za razvoj Pčinjskog i Jablaničkog okruga, kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Zoran Antić, dosadašnja direktorka Biljana Stanković ponovo je izabrana na tu funkciju.

Stanković Stanković

Centar, koji svojim radom pokriva gotovo čitav jug Srbije, formiran je u cilju odvajanja  odgovornosti između vladajućih struktura i onih koji se bave njihovom implementacijom.

Najveći deo poslova koje organizuje Centar odnosi se na programe i projekate ekonomskog i socijalnog razvoja u regionu.

Centrom, koji je osnovan 2006. godine  upravlja Skupština, na čijem se čelu u četvorogodišnjem mandatu nalazi gradonačelnik vranja Zoran Antić.

Među osnivačima Centra je 13 opština sa juga Srbije, firme kao što su "Zdravlje Actavis"  iz Leskovca, "Knauf Insulation" iz Surdulice i "British American Tobacco" iz  Vranja, i predstavnici nevladinog sektora kao što su "Resurs centar" Leskovac, "Generator" Vranje i  "Odbor za ljudska prava" Bujanovac.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: