Novi odbor SDPS-a u Vranju

Lokalne vesti - Petak 12.04.2013 - 09:05

Carinski referent Jovica Stoiljković novi je predsednik Opštinskog odbora SDPS-a u Vranju.

SDPS Vranje SDPS Vranje

Odluka je, prema rečima Aleksandra Stajića, predsednika Gradskog odbora stranke, bila jednoglasna i doneta je na vanrednoj Izbornoj konferenciji partije koja je održana u aprilu 2013. godine.

Stajić napominje da je zbog nezadovoljstva radom predhodnog OO konstituisan novi.

SDP prema njegovim rečima ima korektne odnose u koaliciji  sa SPS-om, JS i PUPS-om, ali i sa ostalim strankama u lokalnoj vlasti.

- Na izborima za  Savete mesnih zajednica dobili smo duplo veću kvotu od one koju smo imali na lokalnim izborima 6. maja 2012.

Imaćemo više predstavnika u mesnim zajednicama pa ćemo i kandidovati  više ljudi. SPS je shvatio snagu SDP-a – kaže Stajić.

On očekuje ubedljivu pobedu koalicije okupljene oko SPS-a 28. aprila na izborima za Savete mesnih zajednica u Vranju i Vranjskoj Banji.

Iz Ljajićeve stranke napominju da im rejting neprekidno raste, jer kako tvrde uspešno participiraju u vlasti kako na lokalu tako i u republici.

- Imamo duplo više članova od poslednjih izbora, ukupno oko 1500, iako smo uradili i reviziju – kaže Stajić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: