Novi šef struke Radnika: Vanić došao iz Emirata

Lokalne vesti - Petak 23.08.2019 - 10:45

Vranje - Sportski direktor Radnika, Darko Gašić predstavio je novog šefa struke surduličkog kluba, Nenada Vanića.

Nenad Vanić, novi šef struke FOTO: FK Radnik Nenad Vanić, novi šef struke FOTO: FK Radnik
- Gospodin Vanić je pre nekoliko godina bio blizu Radnika, do saradnje tada nije došlo, ali evo pokazalo se da mu je Surdulica suđena i posle epizode u Metalcu, Vojvodini, Proleteru i inostranstvu, neka ovaj dolazak u Radnik bude početak jedne dobre i duge saradnje - rekao je Gašić.
 
Novi trener Surduličana zadovoljan je prvim utiscima i nada se uspešnom radu kolektiva Radnika:
 
- Što se tiče ambicija kluba, primetio sam po dolasku da postoji drastična razlika Radnika onda kada smo imali razgovore i sada kada sam došao 
 
Klub je sada u onim okvirima odlično organizovanog superligaša, može se reći da je napredovao u svakom segmentu - rekao je Vanić.
 
On je pohvalio rad prethodnog stručnog štaba, ali i istakao da ima prostora za bolje rezultate.
 
- Uradiću sa svojim saradnicima, ljudima iz kluba i naravno navijačima sve da napravimo dobar rezultat, da promovišemo igrače i igramo dobar i atraktivan fudbal
 
Jako je teško i osetljivo bilo šta obećati, ali ono što ja mogu da obećam je jedna posvećenost, jedan predan rad, jedan maksimalan odnos mene i mojih saradnika da ćemo u svakom segmentu učiniti da pomognemo momcima, da podignemo sve na jedan viši nivo i dođemo do zacrtanih ciljeva, a to je sigurno ulazak u plej-of - najavio je Vanić.
 
Dolaskom novog šefa, stručni štab je pojačan i novim pomoćnim trenerom; sa Vanićem je u Surdulicu stigao i Radojica Vasić, koji je duži period radio u ekipi Mladosti iz Lučana.      
 
Promenom u stručnom štabu se ne završava aktivnost uprave Radnika u jačanju tima, naime spotski direktor najavljuje da će po dolasku novog trenera biti urađena i jedna analiza prethodnog perioda, te i analiza prema načinu igre koju Vanić planira da forsira u ovoj sezoni i prema tome se može doneti odluka o dovođenju novih pojačanja.
 
Nenad Vanić u Surdulicu stiže nakon angažmana u timu Hati iz Ujedinejnih Arapaskih Emirata. 
 
On je posle igračke karijere, gde je između ostalih klubova nastupao u Crvenoj zvezdi, Vojvodini, Obiliću i Lokerenu, trenerskim poslom počeo da se bavi u Radničkom iz Nove Pazove, a potom je sedeo na klupama Sloge iz Petrovca na Mlavi, Donjem Sremu, Bežaniji, Metalcu, Vojvodini i Proleteru.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nenad
23.08.2019. , 13:50
Jos i publiku da im dovedu koju nemaju i stadion kakav valja a ne da blokiraju grad i skupljaju lopte po okolnim dvoristima