Novi šok: ĐANI pojačava Dinamovog rivala!

Lokalne vesti - Četvrtak 27.06.2019 - 09:41

Saša Ćurčić Đani napustio je pre dva i po meseca mesto pomoćnog trenera Dinama iz Vranja, a tokom naredne sezone biće angažovan u rivalskom timu u Prvoj ligi Srbije.

Recko i Đani, do juče saradnici, od sutra protivnici FOTO: G. Mitić/OK Radio Recko i Đani, do juče saradnici, od sutra protivnici FOTO: G. Mitić/OK Radio
Popularni Đani nastavlja da šokira ljubitelje fudbala, jer je umesto u Engleskoj, kako je najavljivao, ovog leta završio u Novom Sadu.
 
Kako piše "Sportski žurnal", Ćurčić je postao tim-menadžer novosadskog Kabela, ekipe koja je ove sezone osvojila Srpsku ligu Vojvodine i plasirala se u Prvu ligu Srbije.
 
To znači da će bivši fudbaler Partizana, Aston Vile i Kristal Palasa ovog leta biti zadužen za pojačanja i formiranje ekipe koja igra pored novosadske plaže "Štrand", što je bilo i očekivano jer je viđen na utakmicama Kabela i pre nego što je njihova saradnja ozvaničena.
 
- Razgovori sa Ćurčićem urodili su plodom. Brzo smo se našli na istim talasnim dužinama i dogovorili saradnju da nam iskustvom i znanjem pomogne u nastojanjima da klub i stručni rad podignemo ja još viši nivo, potreban da se u Prvoj ligi Srbije nastavi kolektivni uspon. 
 
Ćurčić ima odrešene ruke, kako u dovođenju pojačanja, tako i u stručnom radu - kazao je direktor kluba Slobodan Milutinović za današnji broj "Sportskog žurnala".
 
Podsetimo, popularni Đani je dva i po meseca proveo u Vranju, a odluku da napusti Dinamo nije saopštio nikom, pa ni svom prijatelju i tadašnjem šefu, Draganu Antiću Recku.
 
Pravi razlog zašto je napustio klupu Dinama i „otišao bez zbogom“ je taj što smatra da se u Vranju "spomenik Staniše Stošića više pitao nego on.
 
Tada je i najavio mogućnost da preuzme jedan od nižerazrednih timova, što se ispostavilo kao istina.
OK Radio, Sportski žurnal

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nenad
27.06.2019. , 14:30
Osrecismo smo se sa njim kao sto ce i oni,prva prilika i on bezi iz kluba