NOVINA: Dažbine možete platiti i KARTICAMA

Lokalne vesti - Petak 29.03.2019 - 14:13

U cilju unapređenja elektronskih usluga lokalne samouprave, Gradska uprava (GU) grada Vranja u saradnji sa Kacelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije obezbedila je pet POS treminala.

Osavremenjivanje Gradske uprave FOTO: vranje.org.rs Osavremenjivanje Gradske uprave FOTO: vranje.org.rs
Na ovaj način građanima će biti omogućeno plaćanje taksi i naknada platnim karticama
 
Dva aparata biće postavljena u Uslužnom centru GU, jedan u matičnoj Gnjilanskoj službi u Ulici Nemanjinoj br. 83, jedan u prostorijama Odeljenja Komunalne policije i Komunalne inspekcije u Ulici Save Kovaćevića br. 3 i jedan u Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine u Ulici Ivo Lole Ribara br. 1. 
 
Postavljanje POS terminala osavremeniće rad Gradske uprave, koja je u prethodnom periodu preduzela niz mera za unapređenje elektronskih usluga na lokalnom nivou, stoji u saopštenju Gradske uprave.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: