Novinar vranjskog muzičkog portala dobitnik godišnje nagrade GODUM

Lokalne vesti - Nedelja 25.10.2020 - 12:04

Ivan Makragić, novinar vranjskog muzičkog portala "Music pocket", dobitnik je povelje za izuzetan doprinos razvoju bluz, džez i rok muzike, u okviru godišnje dodele nagrada GODUM u organizaciji Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije.

"Za izuzetan doprinos razvoju bluz, džez i rok muzike" FOTO: Screenshot
- Dobiti ovakvu nagradu velika je stvar. Nagrada predstavlja veliko zadovoljstvo i dolazi u pravom trenutku - saopštila je redakcija portala "Music pocket".
 
Treća godišnja dodela nagrada GODUM u organizaciji Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije, biće održana 28. oktobra u Velikoj sali Ateljea 212 u Beogradu, stoji u saopštenju ovog Udruženja.
 
Ove godine razlika će biti u tome što će dodela nagrada biti održana online, dakle bez prisustva zvanica i kolega, uz poštovanje svih mera protiv pandemije.
 
Nagradu za životno delo ove godine će dobiti legendarni gitarista i frontmen grupe Smak – Radomir Mihailović Točak
 
Najbolja rok grupa 2019. proglašena je “Riblja čorba”, nagrada za pop muziku odlazi grupi S.A.R.S, najbolji džez sastav je “Kvartet Dragan Ćalina”, a priznanje za najbolje mlade snage dobija elektro pop rock grupa “Buč Kesidi”.
 
Udruženje će uručiti i nekoliko povelja zaslužnim pojedincima i udruženjima za izuzetan doprinos razvoju bluz, džez i rok muzike:
 
Dragan Marković Mare, Ivan Makragić, Vlada Marić, Multimedia Music, Nort City, Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora PI i SOKOJ.  
 
Dodela GODUM nagrada će moći besplatno da se prati posredstvom društvenih mreža i YouTube kanala u odloženom terminu.
 
Ivan Makragić je diplomirani dramaturg, a za vranjski portal svakodnevno piše o muzici već dve godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: