Novogodišnji paketići i za decu ometenu u razvoju

Lokalne vesti - Ponedeljak 31.12.2018 - 15:10

Aktiv žena GrO Jedinstvene Srbije u Vranju u ponedeljak su, u saradnji sa udruženjima "Roditeljstvo plus" i "Govori glasno", uručile poklon paketiće deci ometenoj u razvoju sa područja grada Vranja.

Da se obraduju i usreće naše najmlađi sugrađani FOTO: G.Mitić/OK Radio Da se obraduju i usreće naše najmlađi sugrađani FOTO: G.Mitić/OK Radio
Kako je navedeno, cilj ove akcije je da se obraduju i usreće naše najmlađi sugrađani.
 
Tijana Đokić se, u ime Aktiva žena Jedinstvene Srbije, zahvalila članovima udruženja koja su učestovali u organizaciji i pomogli da se brižljivo odabere poklon za svako dete.
 
Čestitajući novogodišnje praznike, Đokićeva je kazala da je vranjski Aktiv žena JS ovakve akcije organizovao i ranije i zahvalila se na pomoći sponzorima.
 
- Obećavamo na kraju da će ovakvih humanitarnih akcija u 2019. godini biti još više - poručila je Đorićeva u ime Aktiva žena Gradskog odbora JS u Vranju.
 
Za decu je organizovano druženje i slikanje sa Deda Mrazom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: