NSZ: Formirana lista poslodavaca za program MOJA PRVA PLATA

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.11.2020 - 14:21

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava sve poslodavce da je formirana lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa “Moja prva plata” i objavljena na portalu “Moja prva plata” 26.11.2020. godine.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Ukupno 7.352 kandidata povezala su se sa poslodavcima iz privatnog sektora.

Listu odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora možete pogledati na sledećem linku: https://mojaprvaplata.gov.rs/poslodavci.


Potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i kandidata je planirano u periodu od 28.11. do 14.12.2020. godine.

- Poslodavcima preporučujemo da stupe u kontakt sa kandidatom i preciziraju datum početka programa, a koji mora biti u periodu od 30.11. do 14.12.2020. godine.

Za potrebe realizacije programa svim kandidatima je obezbeđen namenski tekući račun kod banke Poštanska štedionica ad, bez troškova održavanja računa, na koje će se isključivo vršiti uplata novčane naknade.  


Za poslodavce iz javnog sektora informacija o načinu i vremenu povezivanja sa kandidatima će biti naknadno objavljena 
- kažu iz NSZ.

                                       


                                                                         

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: