Obaveštenje o prekidu vodosnabdevanja

Lokalne vesti - Četvrtak 08.12.2022 - 12:30

Zbog oštećenja vodovodne cevi usled radova spoljne građevinske firme  u ulici Majora Milana Tepića (bivša 22. Decembar), bez vode će biti potrošači u toj ulici,kao i u okolnim ulicama.

Foto:Logo Foto:Logo
 
 
Zbog radova na otklanjanju oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Esperanto, bez vode će biti potrošači u toj ulici kao i u okolnim ulicama.
Saniranje kvarova će biti izvršeno u toku dana.
Mole se potrošači za razumevanje i strpljenje.
 
 
 
 
 
OBAVEŠTENJE POTROŠAČIMA
 
JP „VODOVOD“ Vranje preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje svojih kućnih instalacija.
Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog mogućeg transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata  po normalizaciji vodosnabdevanja.
JP „VODOVOD“ Vranje će u tom periodu izvršiti ispiranje ulične mreže.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //