Obdukcija tela nastradale devojke pokazala da je smrt nastupila utapanjem u reci

Lokalne vesti - Utorak 01.02.2022 - 10:54

Obdukcija tela Anđele Milovanović, koja je pronađena odmah nakon nesreće, pokazala je da je smrt nastupila davljenjem, iako je devojka zadobila i brojne telesne povrede.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Potraga za Katarinom Petković. iz Predejana koja se vodi kao nestala nakon stravične nesreće koja se dogodila u subotu rano ujutro na putu Vladičin Han – Leskovac, je obustavljena u ponedeljak  posle 15 časova. 
 
Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, traganje se nastavlja danas.
 
Pored ronilaca i policije, u potragu su uključeni i meštani Predejana i okolnih mesta, ali su uslovi teški. Po preporuci ronioca, počelo je raščišćavanje mehanizacijom nanosa ispod i u okolini mostova na Južnoj Moravi.
 
Dve preživele devojke iz automobila Kristina M. i Anđela S. se nalaze u Zdavstvenom centru Vranje i neće biti saslušane dok lekari ne procene da su za to stvoreni uslovi.
 
Danijale Trajković, viši javni tužilac, kaže da se čeka odluka lekara o otpustu devojaka iz bolnice, kako bi od njih mogle da se uzmu izjave.
 
- Za nestalom devojkom se i dalje traga, uključeni su meštani, mehanizacija i ronioci.
 
Za sada, u odnosu na jučerašnji dan, nemmao više informacija - kaže Trajkovićeva.
 
U Predejanu i Vladičinom Hanu kažu da mnogi traže četvrtu devojku i da su izašli da pomognu.
 
Nesreća se dogodila u subotu, oko 4 časa ujutro, kada su se četiri devojke vraćale kući u Predejane sa proslave. Prve indicije govore da su verovatni uzroci nesreće još i neprilagođena brzina i poledica na kolovozu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: