Obilazak jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti

Lokalne vesti - Petak 12.08.2022 - 11:30

Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović sa saradnicima obišao je baze „Vrapce” i „Medevce” u Kopnenoj zoni bezbednosti.

mod.gov.rs mod.gov.rs
Tokom obilaska, general Simović je sagledao stanje i organizaciju života i rada u ovim bazama i razgovarao sa pripadnicima Vojske Srbije angažovanim na kontroli Kopnene zone bezbednosti i obezbeđenju administrativne linije sa Kosovom i Metohijom. Tom prilikom, on se uverio da su vojnici i starešine, koji su i do sada nebrojeno puta dokazali vrhunsku osposobljenost, visoko motivisani za izvršenje svih postavljenih zadataka.
 
General Simović je odao priznanje vojnicima i starešinama na posvećenosti i odgovornom odnosu u izvršavanju jednog od ključnih zadataka iz prve misije Vojske Srbije, još jednom naglašavajući njihov doprinos u očuvanju bezbednosti svih građana u ovom delu naše zemlje
 
OK Radio,Mod

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: