OBOJENI DNEVNIK Milice Lilić pred Vranjancima

Lokalne vesti - Sreda 30.09.2020 - 09:54

U maloj sali Galerije Narodnog muzeja Vranje, večeras, od 19 sati biće otvorena izložba slika i kolaža "Obojeni dnevnik”, Milice Lilić, diplomirane grafičarke iz Bele Palanke.

Izložba će biti otvorena do sredine oktobra FOTO: Promo Izložba će biti otvorena do sredine oktobra FOTO: Promo
Autorka je rođena u Nišu 1985. godine. Srednju umetničku školu u Nišu završila je 2005. godine. 
 
Diplomirala je na Fakultetu umetnosti Priština (Zvečane) u klasi profesora Tomislava Trifića 2009. godine. Član je ULUS-a i Nove Art Scene
 
Organizovala 10 samostalnih izložbi i izlagala na brojnim kolektivnim izložbama u zemlji i inostranstvu (Bugarska, Mađarska, Slovenija, BiH, Severna Makedonija, Kina). 
 
Izložba će biti otvorena do sredine oktobra, a posetioci je mogu pogledati uz poštovanje svih predviđenih mera zaštite
 
Galerija Narodnog muzeja Vranje radi svakog dana od 8 do 20 sati, osim ponedeljkom kada nije otvorena za posetioce i vikendom u terminu od 10 do 14 sati
 
Ovo je peta izložba u okviru projekta "Godišnji program Galerije Narodnog muzeja u Vranju za 2020. godinu", finansijski podržanog od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: