Od ANONIMUSA iz Surdulice do MILIONERA u Saudijskoj Arabiji

Lokalne vesti - Četvrtak 01.08.2019 - 12:33

Vranje - Samuel Ovusu, nekadašnji napadač surduličkog Radnika, karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a transfer je vredan 1,5 miliona dolara.

Ovusu rešavao utakmice surduličkog Radnika FOTO: FK Radnik Ovusu rešavao utakmice surduličkog Radnika FOTO: FK Radnik
Samuel Ovusu će ubuduće igrati za Al Fejah u Saudijskoj Arabiji, a njegov sadašnji klub, Čukarički, za njega je dobio čak 1,5 miliona dolara, plus procente od dalje prodaje, piše Sportski žurnal.
 
Ovusu je fudbalsku karijeru u Srbiji otpočeo 2014. godine kao potpuno neafirmisani igrač Prve lige Srbije u dresu surduličkog Radnika.
 
Pre dve godine Ovusa je na Banovo brdo kao slobodnog igrača doveo Vladimir Matijašević, posle kratke epizode u turskom Trabzonu.
 
Kako navode mediji, za talentovanog napadača koji je u međuvremenu zaigrao i za nacionalni tim Gane, zainteresovani su bili Keln, Mec i Marsej, ali je na kraju najkonkretniji bio klub iz Saudijske Arabije.
 
Svoj potencijal iskazao je još u dresu Radnika, kada je nekoliko važnih utakmica rešio svojim golgeterskim sposobnostima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nenad
02.08.2019. , 12:53
On moke iz Surdilice,kakav vam je to naslov