Od naplaćenih kazni AUTO SEDIŠTA za SVAKU BEBU

Lokalne vesti - Petak 21.02.2020 - 10:37

Na 11. sednici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja, između ostalog, usvojeni su Izveštaj o radu za prošlu godinu, kao i informacija o stanju bezbednosti saobraćaja na području grada Vranja za 2019. godinu.

Uručenje sedišta biće organizovano kvartalno FOTO: vranje.org.rs Uručenje sedišta biće organizovano kvartalno FOTO: vranje.org.rs
Članovi Saveta usvojili su i Program trošenja sredstava od naplaćenih kazni u saobraćaju za 2020. godinu
 
Programom je predviđena kupovina dečjih auto sedišta za svaku rođenu bebu u 2020. godini
 
Uručivanje sedišta biće organizovano kvartalno, odnosno četiri puta tokom godine
 
Prema rečima gradonačelnika i predsednika Saveta, Slobodana Milenkovića ovo je još jedna od promotivnih aktivnosti iz oblasti bezbednosti saobraćaja, a ujedno i pomoć roditeljima u odgajanju svojih mališana. 
 
- I u ovoj godini radiće se na unapređenju saobraćajne infrastrukture, organizovanju edukacija i podizanju svesti građana o neophodnosti povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju - istakao je gradonačelnik Slobodan Milenković.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Miroslav
21.02.2020. , 15:42
Sta treba od dokumentaciju da se pribavi za auto sediste? I do kada treba da se dostavi dokumentacija i gde?