Od zemljotresa samo panika

Lokalne vesti - Utorak 22.05.2012 - 10:54

U sedam opština Pčinjskog okruga, osim panike i uznemirenosti gradjana, nema ni najmanjih posledica noćašnje serije zemljotresa, potvrdjeno je OK Radiju iz više izvora.

Budimir Mihajlović, načelnik Pcinjskog okruga, i Drakča Stanojković, načelnik Odeljenja za vanredne situacije, kažu da da gradjani nadležnim službama nisu prijavili bilo kakvu štetu.
 
- Kontaktirao sam predsednike opština i nadležne službe. Za sada nemamo bilo kakvu informaciju da se bilo šta dogodilo što bi tražilo našu intervenciju - kaže načelnik okruga Budimir Mihajlović.
 
Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad, koja se geografski naslanja na istočnu granicu Bugarske, kaže takodje da osim malo panike kod gradjana, drugih posledica nema.
 
U Vranju je veliki broj gradjana, posebno oni koji imaju stanove u soliterima i na višim spratovima, od prvog udara do ranih jutarnjih sati, vreme proveli na ulici.
 

Na jugu Srbije registrovana su dva jača udara - prvi u 02,05 i drugi u 03,30 časova, kao i serija manjih. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: