Odata pošta poginulim herojima u selu Reljan

Lokalne vesti - Utorak 16.04.2024 - 09:19

Komemorativnim skupom i polaganjem venaca i cveća u selu Reljan kod Preševa, obeleženo je 25. godina od pogibije sedmorice pripadnika 78. motorizovane brigade.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Oni su stradali od udara NATO projektila tokom agresije na Srbiju 1999. godine. Pripadnici vojske, predstavnici grada Vranja i okruga odali su počast majoru Ljubisavu Stojanoviću, kapetanu Draganu Lukiću, starijem vodniku Željku Alaru, desetaru Dimčetu Stamenovom, kao i vojnicima Slobodanu Mirkoviću, Aleksandru Popoviću i Ninoslavu Milenkoviću. 
 
U ime Grada, na spomenik poginulim herojima, venac su položili pomoćnik gradonačelnika Igor Mladenović i gradski većnik za nacionalne manjine, etničke zajednice i organizacije civilnog društva Saša Stamenković, u ime Ministarstva odbrane i Kopnene vojske komandant general – potpukovnik Milosav Simović sa sradnicima, predsednik GO Vranjska Banja Dragan Sentić, pripadnici BIA-e, policije, brojne delegacije i članovi porodica poginulih boraca.
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: