Odbornici aminovali UPPR za SIMPO

Lokalne vesti - Petak 20.07.2018 - 11:16

Na 26. sednici Skupštine Grada Vranja, odbornici su dali saglasnost na unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR) kompanije "Simpo" i konverziju potraživanja gradskih javnih preduzeća.

Izglasana konverzija SImpovog duga FOTO: D. Ristić/OK Radio Izglasana konverzija SImpovog duga FOTO: D. Ristić/OK Radio
Odbornici su usvojili i Odluku o davanju saglasnosti na unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR) privrednog društva "Simpo" ad Vranje, po kojoj se nenaplaćena potraživanja lokalne samouprave u iznosu od oko 155 miliona dinara konvertuju
 
Data je saglasnost i javnim preduzećima, čiji je osnivač grad Vranje da donesu odluku o konverziji svojih potraživanja.
 
Na današnjoj sednici usvojen je Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o postavljanju manjih montažnih objekata na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Odluke o izmeni odluke o elektronskom prenosu sednica Skupštine grada.
 
Odbornici gradskog parlamenta dali su saglasnost i na rebalans lokalnog budžeta i novo zaduživanje Grada, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nenta
20.07.2018. , 15:37
Kako se nece usvojiti kad znamo sta je Disic za Sns.i prr nego da dodje do ove skupstine rezultat se znao