Odbornici o nacrtu STATUTA VRANJA

Lokalne vesti - Četvrtak 13.09.2018 - 07:32

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković sazvao je za četvrtak 27. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj će između ostalog biti razmatran Predlog odluke o izradi nacrta Statuta grada Vranja i imenovanju Komisije za izradu ovog dokumenta.

Odbornici Skupštine Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio Odbornici Skupštine Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio

Takođe, odbornici će se izjasniti i o Predlozima odluke o usvajanju izmena i dopuna Plana generalne regulacije Vranjske Banje, kao i odluke o upravljanju grobljima i sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji grada Vranja.

Na dnevnom redu sednice naći će se i Predlog odluke o davanju u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini grada Vranja, a biće razmatran i pretres predloga Akcionog plana grada Vranja za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu u periodu 2018-2021. godine.

Na sednici će biti razmatrana i rešenja o razrešenju i imenovanju članova nadzornih odbora pojedinih javnih ustanova i preduzeća, kao i članova školskih odbora.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: