Odloženo suđenje zbog nelegalne gradnje kod OK Radija: Okrivljeni traži spajanje predmeta i sporazumno priznanje krivice

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.01.2024 - 14:34

Suđenje Stefanu Iliću, direktoru “Colosseum gest” - a, u jednom od dva predmeta, zbog nelegalne gradnje, nakon koje je usledilo i zazidavanje dela redakcije OK Radija, opet je odloženo.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Razlog odlaganja je taj što je okrivljeni Ilić podneo zahtev Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju o sporazumnom  priznanju krivičnog dela za jedno od dva različita krivična dela zbog nelegalne gradnje i zazidavanja OK Radija.

Takođe, okrivljena strana traži i spajanje oba predmeta u kojima se sudi Iliću.

Prema navodima OJT, 14. februara, kada je zakazano ročište iz prvog predmeta, biće zaključen sporazum o priznanju Ilićeve  krivice, te je logično da se i ovaj pretres odloži za 28. februar.


Inače, u toku je postupak o priznanju krivičnog dela od strane Ilića.

Ovo ročište je obeležilo i to što je Iliću dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a on je u međuvremenu opet sklopio dogovor da privatno angažuje svog ranijeg advokata, a o tome nisu obavestili Osnovni sud u Vranju gde se, inače, vode oba postupka.


S.T.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: