Odnos tužilaštva i medija u Vranju na visokom nivou

Lokalne vesti - Utorak 24.01.2023 - 09:44

Odnos tužilaštva i medija u Vranju na visokom nivou zaključak je sa sastanka predstavnika Višeg javnog tužilaštva sa predstavnicima medijskih kuća sa teritorije okruga u skladu sa Komunikacionom strategijom i Akcionim planom, a u cilju unapređenja saradnje sa medijima.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Okrugli sto na temu „Procesna uloga javnog tužilaštva i odnos tužilaštva i medija“ organizovan je sa ciljem približavanja rada javnotužilačke institucije sa medijima, kaže Dnaijela Trajković, Viši javni tužilac.

- U stalnim kontaktima sa novinarima, moji saradnici i ja, uočili smo da je neophodno da u cilјu transparentnijeg rada i bolјe komunikacije organizujemo jedan zajednički skup.

Cilj skupa je da novinarima približimo rad tužilaštva sa aspekta organizacije i zakonske regulative, a sve u cilјu kako bi novinari na precizan i blagovremeni način informisali građane o svim pitanjima iz delatnosti rada tužilaštva
– kaže Trajkovićeva.

Novinari su izjavili da su zadovoljni saradnjom sa predstavnicima tužilaštva na svim nivoima u Pčinjskom okrugu.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: