Određen pritvor osumnjičenom Vranjancu za obljubu devojčice

Lokalne vesti - Petak 10.05.2024 - 09:06

Pritvor do 30 dana određen je osumnjičenom kome je Policijska uprava u četvrtak 9. maja podnela krivičnu prijavu u vezi sa navodnim krivičnim delom obljuba sa detetom, saopšteno je u petak iz Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Vranju.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Osumnjičeni je iz Vranja, rođen 1995. godine, piše u saopštenju.
 
On se sumnjiči za krivično delo obljuba sa detetem, iz člana 180, stav 1 Krivičnog zakonika, počinjenog na štetu deteta - devojčice, rođene 2011. godine, dodaje se u tekstu saopštenja VJT.
 
"Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage i istog dana saslušan je osumnjičeni koji se branio ćutanjem.
 
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, na predlog tužilaštva, osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
 
U interesu istrage, kao i radi zaštite prava maloletnog lica - deteta ne možemo pružiti detaljnije informacije u ovoj fazi postupka.
 
Za krivično delo obljuba sa detetom zaprećena je kazna zatvora od 5 do 12 godina, bez mogućnosti ublažavanja iste", navode iz VJT.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: