Održana prva sednica novog Gradskog veća

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.07.2012 - 14:17

Prvu sednicu danas je održalo i novo Gradsko veće.

 Na sednici kojom je predsedavao gradonačelnik Zoran Antić doneta je odluka da diplomirani  pravnikTanja Spasić, dosadašnji sekretar Veća obavlja i dalje ovu funkciju.

Prema rečima portparola Veća Branimira Stojančića koji će sa Bojanom Veličkov zamenicom gradonačelnika biti zadužen za kontakte sa medijima novi gradonačelnik zatražio je od članova ovog tela da budu profesionalni u radu i racionalni u potrošnji.

Danas je formiran i Odbor za obnovu zgrade pozorišta „Bora Stanković“ koja je izgorela u požaru 2. jula.

Odbor će imati 20 članova a u njegovom radu učestvovaće između ostalih, bivši gradonačelnik Miroljub Stojičić, načelnik Okruga Budimir Mihajlović, reditelj Jug Radivojević, novinar Radoman Irić, vranjske arhitekte i građevinci.

Veličkova je kazala da će Odbor već sutra početi sa radom.

Uredbom republičke Vlade od pre dva meseca plata članova Gradskog veća iznosiće oko 80.000 dinara, a prema Stojančićevim rečima većnici će se sutra izjašnjavati o svom radno -pravnom statusu u ovom telu.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: