Održano FINALE Seoskih sportskih igara, evo kako je prošlo VLASE

Lokalne vesti - Utorak 29.09.2020 - 12:49

U Vranjačkoj Banji je održano finale ovogodišnjih, drugih po redu Seoskih sportskih igara.

Detalj sa takmičenja u Vranju FOTO: vranje.org.rs Detalj sa takmičenja u Vranju FOTO: vranje.org.rs
Tokom dva takmičarska dana, snage je odmeravalo 10 ekipa: Vrelo (Ub), Grljan (Zaječar), Gakovo (Sombor), Miloševac (Velika Plana), Miločaj (Kraljevo), Vlase (Vranje), Batkovići (Priboj), Brankovina (Valjevo), Kamenovo (Petrovca na Mlavi) i prošlogodišnji pobednik Seoskih igara Rudna Glava iz Majdanpeka.
 
- Uspeli smo da ispunimo naš cilj postavljen za ovu godinu, te smo i pored teške situacije u zemlji i svetu, uneli smo malo radosti i fizičke aktivnosti u ovu godinu. 
 
Ponosni smo na naše saradnike iz teritorijalnih sportskih saveza koji su organizovali takmičenja na lokalnom nivou, a zatim došli sa ekipama iz svoje opštine da ih podrže na velikom finalu - rekao je generalni sekretar SSS Goran Marinković.
 
- Kao još uvek aktivan sportista ponosan sam što su takmičari na seoskim igrama poslali fenomenalnu sliku, zaista je lepo kada budre i tekmičare drugih ekipa, kada se posle svake discipline pozdrave, šale i smeju, to je ono što smo želeli, da se svi dobro zabave - rekao je predsednik SSS Davor Štefanek, a prenose Novosti.
 
Najuspešniji su bili takmičari ekipe Batkovići iz Priboja koji su osvojili vrednu nagradu, sportski teren sa tartan podlogom
 
Konačan plasman izgleda ovako:
 
1. Batkovići - Priboj
2. Kamenovo - Petrovac na Mlavi
3. Brankovina - Valjevo
4. Gakovo - Sombor
5. Grljan - Zaječar
6. Miloševac - Velika Plana
7. Rudna Glava - Majdanpek
8. Vrelo - Ub
9. Vlase - Vranje
- Miločaj - Kraljevo (diskvalifikacija zbog kršenja pravila u vezi takmičara koji nije iz opštine za koju nastupa).
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: