Ofanziva protiv korone u Vranju: Tim iz Beograda započeo sastanak sa nadležnima na lokalu

Lokalne vesti - Utorak 02.03.2021 - 12:41

Stručnjaci iz republičkog Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa stigli su Vranje, gde je u toku sastanak sa predstavnicima lokalnog Štaba za vanredne situacije i zdravstvenim radnicima.

Počeo sastanak FOTO: S. Tasić/OK Radio Počeo sastanak FOTO: S. Tasić/OK Radio
Kako je ranije najavljeno, na sastanak u Vranje je došla ekipa koju predvodi epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, predstavnici instituta "Batut" i Ministarstva zdravlja.
 
Sastanku, kojem predsedava gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, prisustvuju predstavnici rukovodstva ZC Vranje, ZZJZ Vranje i drugih nadležnih službi.
 
Iako je najavljeno da će se nadležni javnosti obratiti pre sastanka, odlučeno je da izjave za medija daju, ipak, nakon završetka sesije.
 
Podsetimo, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković je prethodnog dana rekao da se u Vranju “nešto ne događa kako treba”, a cilj sastanka je da se ispita u čemu je problem.
 
Uskoro opširnije informacije sa sastanka.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: