OK radio dobitnik prestižne nagrade ZLATNA NIKA 2022. na 27. INTERFER-u

U fokusu - Subota 15.10.2022 - 14:12

Internacionalni festival reportaže i medija – INTERFER Zlatna NIKA, jedinstveni medijski festival u zemlji i svetu koji kroz reportažu promoviše najviše vrednosti novinarstva, održan je i ove godine u Press centru UNS-a, gde su dodeljena najviša priznanja.

Foto: OK radio, Foto: OK radio,
INTERFER više od dve i po decenije predstavlja mesto prezentovanja najviših vrednosti novinarske profesije, afirmišući kritičku misao, društvene promene i uticaj na javno mnjenje. Okupljajući najbolje reportere na godišnjoj smotri reporterskih dela, INTERFER uzdiže reportažu na mesto koje joj u medijskom svetu i pripada.
 
U okviru takmičarskih kategorija: televizijske, novinske, radijske, foto i društveno odgovorne reportaže, na adresu festivala stiglo je preko 200 radova, pre svega iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Hrvatske, kao i iz celog sveta- Austrije, Ukraine, Italije, Libana, Sirije, SAD i dr.
 
U veoma jakoj konkurenciji dobitnik najvišeg priznanja, statue Zlatne NIKE, za 2022. godinu je i naš OK radio za reportažu „Prozor u svet“ autorke Svetlane Ivanove.
 
Dobitnik GRAND PRIX-a ovogodišnjeg festivala INTERFER je Ana Rajković, za reportažu „Kofer“, PRVA TV.
 
Dobitnici ove prestižne nagrade takođe su i autori Tamara Kitanović Radio Vranje, Mihailo Medenica IN4S , Mstyslav Chernov Ukrajina, Helena Petrović PRVA TV.

Foto Galerija

OK radio dobitnik prestižne nagrade ZLATNA NIKA 2022.

OK radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: