O.K. Radio i dalje najslušaniji

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.09.2012 - 09:05

O.K. Radio nalazi se na 18. mestu najslušanijih radio stanica u Srbiji, a daleko je najbolje rangirana stanica južno od Jagodine, pokazuje najnovije istraživanje slušanosti "NinaMedie".

Letnje istraživanje slušanosti radija u Srbiji, pravljeno u periodu od 19. juna do 2. jula, još jednom je pokazalo koliko poverenje slušalaca ima O.K. Radio, i koliko zapravao nema konkurenciju u širem regionu juga Srbije. 
 
Prvi sledeći radio sa ovih prostora je radio Vranje, koje je uspelo da se plasira na 42. mesto najslušanijih srpskih stanica. 
 
Oko 100 mesta ispod nalazi se i radio Fokus, koji je ipak bolje plasiran od radio Hana, Preševa, Bujanovca, dok je najmanje slušan radio na jugu Srbije radio "Iskon", na 186. mestu. 
 
Istraživanjem je obuhvaćeno svih 216 radio stanica u Srbiji koje poseduju regularne dozvole za emitovanje. 
 
Parametri slušanosti O.K. Radija, po istraživanju, zaista su izuzetni - ogromna slušanost u minutima, reach (rič) (broj slušalaca od ukupnog broja ljudi koji slušaju radio) od 0,6, share (šer) od 0,7 u odnosu na 0,4 radio Vranja, AQH (prosečan broj petominutnih slušalaca u intervalu od 15 minuta) od 1.524, prema 893 radio Vranja...
 
Ovakvi rezultati istraživanja jasno ukazuju kome su slušaoci na jugu Srbije, a posebno u Vranju, dali svoje puno poverenje. 
 
Redakcija O.K. Radija izuzetno je zadovoljna ovakvim rezultatima, pogotovo u vreme ogromne krize u kojoj se mediji nalaze. 
 
Praksa je još jednom pokazala koliko je neophodno hitno primeniti Medijsku strategiju, izjednačiti oblike vlasništva i na konkursu tražiti najbolje medije koji će informisati javnost. 
 

Jasno je i najzbunjenijima - narod je ponovo rekao svoje, po ko zna koji put. Zašto, i u čijem interesu, vlast nema uši da čuje taj glas?   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: