Okončana obdukcija Sare Marković

Lokalne vesti - Sreda 10.10.2012 - 13:18

Ekshumacija i obdukcija tela osamnaestomesečne Sare Marković završena je u utorak, saznaje OK Radio.

Sara Marković Sara Marković
Rezultati obdukcije očekuju se za dvadesetak dana i u zavisnosti od njih znaće se dalji tok istrage koju je pokrenuo Osnovni javni tužilac u Vranju zbog sumnjive smrti devojčice. 
 
Porodica preminule devojčice u početku nije bila saglasna da se obdukcija izvrši, ali je po pokretanju istrage Sud naložio eshumaciju tela. 
 
- U utorak od osam do 13 sati trajala je obdukcija tela. Nalazi su poslati u beogradski Institut za sudsku medicinu i kroz nekoliko dana očekujemo rezultate. Obdukciju su radila dva patologa iz Niša. Ja sam se video sa tužiocem i rekao mi je da nikakve detalje ne iznosim u javnost dok se istraga ne završi. 
 
Nisam obavešten da li je iko saslušan povodom smrti naše male Sare, ali verujem da će odgovorni kad - tad biti iza rešetaka. Nećemo dopustiti da ubice prođu nekažnjeno - kaže za OK Radio Sarin deda Zoran Marković. 
 
Osnovni javni tužilac Miodrag Mitić potvrdio je da je obdukcija tela završena i da se očekuju rezultati kako bi istraga bila nastavljena. 
 
– Kada budemo dobili rezultate obdukcije, nastavićemo sa istragom. Biće saslušani svi svedoci koje je predložilo Osnovno javno tužilaštvo, uključujući i okrivljenog protiv koga je podneta krivična prijava, doktora Nenada Mladenovića. 
 
U toku istrage videćemo i da li ima još odgovornih za smrt Sare Marković i u tom pravcu će se istraga kretati - kaže Mitić. 
 
Podsećamo da je devojčica preminula 24. septembra ove godine na Dečijem odeljenju vranjske Bolnice.    

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: