OPSTANAK sve bliži: Nova POBEDA Dinama kod kuće

Lokalne vesti - Subota 11.05.2019 - 19:05

Dinamo je na svom terenu u Vranju, nakon dramatičnog preokreta, pobedio Spartak rezultatom 2:1 i povećao šanse za opstanak u Super ligi Srbije.

Drugi trijumf za redom u Vranju FOTO: G. Mitić/OK Radio Drugi trijumf za redom u Vranju FOTO: G. Mitić/OK Radio
Subotičani su vodili posle prvih 45 minuta golom Marčića, a Dinamo je do preokreta stigao posle ekspresnih pogodaka Lefterisa Macukasa i Danijela Gašića u 48. i 51. minutu.
 
I Zemun je identičnim preokretom došao do pobede nad surduličkim Radnikom i takođe povećao šanse za opstanak u Super ligi.
 
Poredak u plej-aut grupi među najugroženijim klubovima sada izgleda ovako: poslednja Bačka ima 18, a Dinamo i Zemun po 20 bodova
 
Van zone ispadanja sa 22 boda je Rad.
 
Građevinari su u ovom kolu odigrali bez golova sa Mačvom u Šapcu i praktično se spasili najgoreg scenarija.
 
Posle današnjih utakmica plej-auta svoje mesto u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala overili su Radnik iz Surdulice, Mačva, Voždovac i Spartak iz Subotice.
 
U poslednjem kolu, direktan duel za opstanak igraće Bačka i Dinamo, s tim da je domaćem timu pobeda neophodna kako bi uopšte ostali "u igri" i za baraž.
 
Druga utakmica vredna pažnje je ona na Banjici gde će gostovati Zemun, kome samo pobeda rešava pitanje opstanka među najboljima.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
11.05.2019. , 21:57
Dinamo sigurno ispada samo se Trazi drugi